Witam mam dla wszystkich dobrą radę jeżeli marznienie w drodze do pracy a macie niedaleko i zanim się silnik nagrzeje już jesteście na miejscu dlatego polecam założenie dodatkowej dmuchawy.Przerobiłem ją jeszcze w ten sposób,że zamiast pod zapalniczkę podłączyłem ją bezpośrednio pod akumulator oczywiście dodatkowo na kablu założony jest bezpiecznik polecam gorąco w tą piękną zimę
Koledze chyba chodzi o dodatkową nagrzewnicę, bo sama dmuchawa to raczej ciepła nam nie dostarczy.
Nie mniej jednak proszę o jakieś bliższe szczegóły tego cuda.
Finos, niestety nie użytkowałam jej długo, bo była uszkodzona (podczas włączenia warczała - jakiś element plastiku ocierał o drugi), ale z tego co zauważyłam to dawała niezłe ciepełko. Więc generalnie jest to warte polecenia
Daje dużo od razu wieje gorące powietrze jeśli chodzi o nazewnictwo to faktycznie bardziej nagrzewnica pasuje bo dmuchawę ma się w aucie już fabrycznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum