oj długo szukałam ale też mam zamiar taką zamianę zlecić https://www.youtube.com/watch?v=NjnWFh_s1Hk
nie rozumiem tylko bo skoro masz lusterka z 5-pinami czyli z założenia z wkładami grzewczymi to po co jeszcze wkłady ?
Imię: Leon
Wysłany: 23 Styczeń 2019, 07:04
Moje auto: Opel Corsa D 1.2 85KM 2012r.
renatan lewe lusterko poprzedni właściciel wymieniał, bo je uszkodził i trafił widocznie z 5 przewodami, ale wkład był bez ogrzewania. Prawe lusterko jest oryginalne, ale dokupiłem z uszkodzone wkładem za grosze z 5 przewodami. Kupiłem też oryginalne wkłady podgrzewane GM. Podsumowując wymieniam sam wkład w lewym + podłączam i do boczku mam wyprowadzoną instalację, z prawej strony z dwóch lusterek robię jedno + wkład podgrzewany i też do boczku mam instalację gotową. Tylko co dalej...
chyba najprostsze rozwiązania są najlepsze ja na wiosnę poproszę zięcia aby tak zrobił jak kol. mauro (vide post przed Twoim na poprzedniej stronie)
czyli podpinka/lut do ogrzewania tylnej szyby
.::Pani Reklama::.
pisz smiało! reklama@klubcorsa.pl
Dołaczył : Dawno Temu
Skad : Z bazy danych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum