LPG: Nie
Imię: Kamil
Wysłany: 31 Marzec 2017, 07:40 Ulter Sport - szukamy samochodu do testów!!! Moje auto: Corsa E
Witam
Jestem pracownikiem firmy Ulter Sport z Węgierskiej Górki produkującej dedykowane sportowe tłumiki końcowe i końcówki wydechu. Poszukujemy samochodów na których wykonamy prototyp końcowego wydechu sportowego i wdrożymy go do produkcji, powiększając w ten sposób naszą ofertę. W tej chwili szukamy Opla Corsy E - każdy silnik. Do samochodu biorącego udział we wdrożeniu oferujemy nasz wydech plus ozdobne końcówki wydechu w bardzo atrakcyjnej cenie (rabat do 90%). Nie wprowadzamy żadnych trwałych zmian na samochodzie - wydech pasuje pod fabryczne mocowania. Zainteresowanych proszę o kontakt - kmis@ulter.com.pl
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Kaszubski 31 Marzec 2017, 10:59, w całości zmieniany 2 razy
LPG: Nie
Imię: Kamil
Wysłany: 4 Maj 2017, 08:41
Moje auto: Corsa E
Mamy klientów z nowymi samochodami i w takich przypadkach wszystko zależy od ludzi pracujących w salonie. Dodatkowo, jeśli w fabrycznym układzie występuje łączenie przed końcowym wydechem, po naszej ingerencji nie zostaje ślad, a oryginalny wydech klient zabiera ze sobą:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum