Przesunięty przez: Kaszubski
15 Lipiec 2016, 15:02
[Corsa A] Problem z podłączeniem radia - cicho grają głośnik
Autor Wiadomość
 piotr3339 


Informacje
LPG: Nie
Dołączył: 01 Cze 2010
Posty: 4
Skąd: Łobez
Wysłany: 3 Czerwiec 2010, 20:50   [Corsa A] Problem z podłączeniem radia - cicho grają głośnik

Siemka, mam radio Panasonic Panasonic CQ DFX 972N i problem wygląda następująco, gdy chciałem podłączyć radio do tej kostki co jest w corsie A (1992, 1.2) to podłączyłem kable z radia "acc" i "15A battery" do kabla w kostce w której było zasilanie, czarno-białym kabelkiem zrobiłem masę. Radio włącza się i gra ale strasznie cicho, tak jakby nie miało mocy, wcześniej w nissanie sunnym grało przyzwoicie. Nie wiecie co było nie tak :/ ?


Edit: Tak wygląda kostka w samochodzie.



[ Dodano: 4 Czerwiec 2010, 00:15 ]
Już chyba wiem dlaczego, poczytałem w internecie i pomyślałem trochę i doszedłem do wniosku, ja chciałem podłączyć głośniki pod te kable które są chyba do wzmacniacza, było tam między innymi front, rear itp a to wystarczy głośniki do kostki podłączyć, zobaczymy jutro. Pozdro

[ Dodano: 5 Czerwiec 2010, 06:55 ]
Już jest okej
Ostatnio zmieniony przez Kaszubski 20 Marzec 2016, 23:08, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu  
Forum Opel Corsa - Fan Klub
» Techniczny » Car Audio » Corsa A » [Corsa A] Problem z podłączeniem radia - cicho grają głośnik
Zasady Postowania Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

 
Jumpbox
Skocz do:  



   Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group Sitemap

   Projekt wykonany przez Kaszubski, dla klubcorsa.pl- wszelkie prawa zastrzeżone.
   Kopiowanie postanowień graficznych i elementów ze strony bez zgody administracji- zabronione.