LPG: Nie
Imię: Piotr
Wysłany: 23 Czerwiec 2019, 08:00 Corsa D OPC by Dober Moje auto: Corsa D opc 1.6T
Witam. Przyszedł czas aby pochwalić się swoją Corsą. Od zawsze marzyła mi się wersja OPC i w końcu się udało. Autko przyjechało z Austrii. Z tyłu założony wydech wraz ze zderzakiem firmy Rieger, na co mam całą dokumentacje. Jeszcze dałem od siebie trochę dodatków
Ostatnio zmieniony przez Dober 5 Styczeń 2020, 11:11, w całości zmieniany 2 razy
Piecia,
Jeździ się nią extra Jednak daje dużo frajdy w weekendy, kiedy można wyjechać gdzieś dalej. Na co dzień służy mi na dojazdy do pracy (odległość 8km) i niestety w tym przypadku przydałoby się jakieś drugie auto, żeby tego nie mordować
madżenta,
Felgi musiałem niestety malować bo już były porysowane.
xxvvcc,
No zazwyczaj tak, jednak nieraz można się zdziwić w dzisiejszych czasach ludzie mają cuda pod tymi maskami
Piecia, wiesz jak to jest. Silnik zimny to tak się jedzie spokojnie i spalanie wielkie
Będę wrzucał jak będę coś miał ciekawego ale tylko z daleka, żeby nie było widać tych odprysków na masce od kamieni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum