PiotrK65, gratuluje Tobie i sobie mamy ex equo 5 miejsce :hurra: nie tak źle jak na 20 kilka zgłoszonych aut
Właśnie to samo chciałem napisać. Również gratuluję Tobie i wszystkim uczestnikom konkursu.
A tak w ogóle to znam taką tradycję, że zwycięzca po otrzymaniu pucharu musi żłopnąć z niego duszkiem browara (wypełniony po brzegi), a z tego co wiem to puchar ma około 40 cm wysokości więc lekko nie będzie. Normalnie czekam na to wydarzenie na zlocie
domel [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 25 Marzec 2009, 19:53
gratulacje wszystkim uczestnikom a wszczególności zwycięzcom :super:
LPG: Nie
Imię: Piotr
Wysłany: 25 Marzec 2009, 20:08
Moje auto: Brak
gratulacje
robsien [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 25 Marzec 2009, 20:13
Gratuluję pierwszej trójce i dziękuję za głosy na moją corsę (3 jako najładniejsza :hurra: )
Adzi [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 25 Marzec 2009, 20:27
No pewnie, że ukartowane.. Wszyscy się zgadaliśmy, żeby głosować na Cwirka a nie na ciebie
BIAŁA FARBA OLEJNA RUUULEZZZ :rotfl:
mich88 [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 25 Marzec 2009, 20:29
Zyzio,mi to zwisa czy bym go wygrał bo mam w dupie to czy wygrał bym go . a moje 1.2 jest bez awaryjne i mi się podoba wam nie musi i jeszcze ani razu mnie nie zawiodła.a twoja corsa moze służyc jako walec.
LPG: Tak
Klub: Astra Club Pomógł: 29 razy Wiek: 47 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 993 Skąd: Zgorzelec
Wysłany: 25 Marzec 2009, 20:30
Moje auto: ASTRA G
Gratuluje wszystkim!!! Chyba dla każdego z Nas corsą roku jest jego kochana corsa.
PioterK65 Twój pomysł z piciem jest the best.
Pytanie do westa : jaką ma pojemność puchar? Bo Oli całego powinien zajednym razem wypić :hyhy:
mich88 [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 25 Marzec 2009, 20:34
nie wiem jak można tak oszpecić corsę tak jak Cwirus88 oszpecił
[ Dodano: 25 Marzec 2009, 20:38 ]
co wy w chuja lecicie i myslicie ze mnie zablokujesz to ci to coś da
[ Dodano: 25 Marzec 2009, 20:39 ]
cwirus88 to oszust i członek do lania bo oszukuje
drogi mich88 :|
nie chciałem tego pisać ale to przez Ciebie m.in była anulowana ankieta
Tak czytam i myślę...
Zabrali dziecku lizaka i zaczyna sie parapsychologiczna zagrywka? ryk, płacz, zgrzytanie zębami?
Szkoda mi Ciebie - żal, jeżeli chcesz kupię ci taki puchar... i napiszę największy kretyn w klubie corsa!
a na dyplomie wstawię grafikę bo nie zrozumiesz....
nie chcę Ciebie obrażać ale jesteś dla mnie ( wstaw odpowiednie słowo)
Nie będę dyskutował z debilem bo sprowadzi mnie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem!
serwuje ci banika! i możesz teraz śmigać po Wrocławiu z uniesioną głową!
ps: do reszty! nie karmić Trola - dzieci neostrady .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum