Montaż klimatyzaxcji w mieszkaniu
Autor Wiadomość
 Magister

Informacje
swietokorzyskie

LPG: Tak
Klub: Tigra Team
Imię: Adam
Wysłany: 25 Czerwiec 2026, 09:55   Montaż klimatyzaxcji w mieszkaniu
   Moje auto: corsa

Jak to było u Was z montażem klimatyzacji? Obyło się bez żadnych szkód? Czy jest trudny i jak się do niego przygotować?

mikas

Informacje
mazowieckie

Imię: Michał
Wysłany: 25 Czerwiec 2026, 13:32   
   Moje auto: 1.8 ECOTEC 125KM

U mnie montaż klimatyzacji odbył się bez najmniejszej szkody. Klimatyzacja wisi w salonie, a za ścianą na balkonie jest jednostka zewnętrzna, tylko dziura na wylot na instalację była zrobiona i tyle.
Spokojnie chłodzi salon i pomieszczenia przylegające, gorzej z kuchnią i pokojem dzieci, które dzieli korytarz - ale tam latem nie jest az tak gorąco, bo to pomieszczenia od północnego - wschodu. Więc w sumie mogę stwierdzić, że na mieszkanie 65m spokojnie daje radę. Używamy tylko latem do chłodzenia.
Jesli chodzi o firmę która możę zamontować urzadzenie, polecam kontakt z nimi https://www.facebook.com/klimatyzacjalublin24

perła

Informacje
wielkopolskie

Imię: Aneczka
Wysłany: 31 Lipiec 2026, 10:51   
   Moje auto: Corsa

Potrzebujemy niezawodnego urządzenia do sypialni, które zapewni odpowiedni mikroklimat i bardzo cichą pracę w trybie nocnym. Na stronie dostawcy wypatrzyłam funkcjonalny klimatyzator split, wyróżniający się precyzyjną regulacją nawiewu oraz czujnikiem obecności użytkowników. Planuję zamówić montaż wraz z usługą profesjonalnego uruchomienia zestawu. Czy jednostka wewnętrzna posiada czytelny wyświetlacz z opcją całkowitego wygaszenia na noc?

Odpowiedz do tematu  
Forum Opel Corsa - Fan Klub
» Offtopic - na każdy temat! » Wszystko i o wszystkim co związane z Corsą » Montaż klimatyzaxcji w mieszkaniu
Zasady Postowania Opcje