Witam. Mój problem polega na tym,że niedawno kupiłem Corse 1.2 2002 rok. Po jakimś czasie,gdy wieczorem jechałem okazało się, że lampy świecą na lewą stronę, jakby angliki, ich oznaczenia na zdjęciach.
light, ciekawe... przecież w Hiszpanii jaki w Luksemburgu, ruch jest prawostronny. Może wystarczy podjechać na stację kontroli pojazdów na ustawienie reflektorów?
Ludzie ściągają samochody z Hiszpanii czy Luksemburga i nie trzeba przerabiać oświetlenia, nie to co w autach z UK, JP itd.
Byłem kilka razy w Luksemburgu swoją Corsą (jest z Belgii) i żaden patrol mnie nie zatrzymał za jazdę po zmroku na światłach "ustawionych do jazdy" po Polsce
Na pewno wizyta na stacji diagnostycznej pomoże i będzie świecić jak trzeba
Tylko chodzi właśnie o to, że oświetla prawą część jezdni czyli oślepia kierowców z naprzeciwka, a teraz na przeglądach mało co da rade przy kombinować więc wole być wcześniej przygotowany
light, na stacjach diagnostycznych istnieje możliwość ustawienia oświetlenia, bez konieczności przechodzenia całego przeglądu w końcu po to są zapłacisz kilka złotych i po problemie.
LPG: Tak
Imię: max
Wysłany: 17 Lipiec 2024, 11:54
Moje auto: Corsa
Prawdą jest, że w Szwajcarii nadal są lepiej dostępne części?
Mam rezerwację na ekstra busy w Szwajcarii - https://www.szwajcaria.busy.travel/
Zamierzam coś przywieźć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum