LPG: Tak
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 24 Lip 2008 Posty: 92 Skąd: Mierzejewo k/Leszna
Wysłany: 26 Marzec 2009, 20:16 "Sam naprawiam samochód Opel Corsa i Meriva" Moje auto: Astra H 1.7 CDTI
Witam Znalazłem bardzo przydatny poradnik dotyczący budowy samochodu Opel Corsa C i Meriva i chce się nim podzielić z innymi użytkownikami. Może komuś to się przyda tak jak i mnie się bardzo przydało
LINK do poradnika (plik PDF, rozmiar 159MB)
Gdzie można znaleźć również poradniki do innych samochodów, również do innych cors. Dla zainteresowanych, mogę podać tu link do ściągnięcia wybranego poradnika.
Witam wszytkich klubowiczów,poszukuję poradnika "sam naprawiam samochód opel corsa" w pdf powyższe linki podane tutaj są błedne z góry dziekuję i Pozdrawiam.
jesli już bedziecie cos robili przy aucie z uzyciem tej ksiązki to dobra rada uważajcie bo spora częśc danych w niej jest nieaktualna, dotyczy to szczególnie modeli poliftowych....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum