LPG: Nie
Imię: Adam
Wysłany: 25 Listopad 2017, 05:33 Grupa Małopolska - Jest tu ktoś ? Moje auto: Corsa D
Witam,
Dopiero co zakupiłem swojego Opelka i chętnie wymieniłbym się informacjami z innymi kierowcami. Niestety widzę że grupa Małopolska nawet tutaj się nie pojawia, szkoda bo sporo Cors widzę na drogach.
Może by tak zorganizować jakiś mały zlot ? Choćby jutro. Co wy na to ?
jochans, hmm na poczatku powiem, żebyś się nie zniechęcał, forum jest w etapie odrodzenia, wraca do swoich dawnych sił. Powoli pojawiają się nowi użytkownicy, którzy zostają na dłużej może za jakiś czas uda Ci się w Twojej okolicy zorganizować jakiś zlocik
Pamiętam czasy jak posiadałem rzadkie auto jakim jest Daihatsu Charade. Udało mi się zorganizować zlot, na który przyjachało... uwaga... pięć samochodów jaka to była radocha, jak pojawiło się kilka osób, które były zakręcone na punkcie tego modelu z jedną osobą poznaną przez forum Dai-tech (dawno nie funkcjonuje...) utrzymuję bardzo dobry kontakt
Także, zakładaj temat o swojej Corsie. Pochwal się nią i może udam nam się kiedyś zorganizować zlot ogólnopolski, taki jak to robią Golfiarze czy Hondziarze
Na pewno coś się uda ogarnąć:) Ja też próbowałem i mało chętnych, ale z czasem widzę że małymi krokami pojawiają się nowi i w dodatku aktywni użytkownicy
LPG: Nie
Imię: Wojciech
Wysłany: 25 Maj 2018, 11:48 Halo ludzie Moje auto: Corsa D 1.2
Halo Panowie, kolejna próba reanimacji !
Ktoś jeszcze tu zagląda czy nie ma sensu ?
Może jakieś spotkanie czy coś w najbliższych tygodniach w okolicach Krakowa ? Ciepło jest, jakiś grill czy coś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum