LPG: Nie
Imię: Szymon Pomógł: 2 razy Wiek: 30 Dołączył: 31 Maj 2016 Posty: 152 Skąd: Rybnik/Gliwice
Wysłany: 3 Kwiecień 2017, 23:19
Moje auto: CD 1.4 101ps
Ja osobiście mam problem z logowaniem się z telefonu... (Co dziwne z tabletu działa )
Możnaby ogarnąć przełożenie forum na wersję mobile, ale szczerze mówiąc nie mam pojęcia ile z tym roboty
Akcja polegałaby na dodawaniu przez nas zdjęć z odnośnikiem do forum lub tematu z daną Corsą. Myslałem o tym, żeby każde zdjęcie było ozdobione logiem forum.
Regularnie staram się odwiedzać tą stronę i czasem pojawiają się ładne Corsy. Chyba warto, żeby reszta internetu o nas usłyszała
2. Co miesięczne konkursy na najlepsze zdjęcia Cors użytkowników.
przykładowy plan przebiegu konkursów:
- zakładamy w odpowiednim dziale temat pt. Najlepsze zdjęcie Corsy - Maj 2018.
- zdjęcia można wklejać w temacie do 20-tego każdego miesiąca
- po 20-stym przygotowujemy ankietę ze zgłoszonymi zdjęciami
- głosowanie trwa do końca miesiąca
- ogłoszenie wyników następuje w pierszych dniach nowego miesiąca.
i tak co miesiąc
Zdjęcie, które wygrało mogłoby się pojawiać na stronie głównej na przemian z banerem "poszukiwani liderzy województw".
LPG: Nie
Imię: Cezary Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Paź 2017 Posty: 66 Skąd: Pobiedziska
Wysłany: 7 Maj 2018, 17:34
Moje auto: Opel Corsa C 1.8 GSi
Z motokillerem nie miałem do czynienia, więc trudno mi się wypowiedzieć, ale konkurs foto może być ciekawy.
Jak jacob będzie brał czynny udział to nie będziemy mieli za dużo szans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum