Problem z odpaleniem po wylaczeniu silnika po 10 minutach
Autor Wiadomość
 abd82@o2.pl 


Informacje
dolnoslaskie

LPG: Nie
Imię: Dariusz
Wiek: 35
Dołączył: 05 Mar 2018
Posty: 6
Skąd: Google
Wysłany: 13 Marzec 2018, 19:07   Problem z odpaleniem po wylaczeniu silnika po 10 minutach
   Moje auto: Corsa 1.3 cdti 2008


Witam moj problem jest dziwny. Auto pali na dotyk kazdego ranka. Gdy odpalam je po raz pierwszy grzeje swiece i pali na dotyk i noge jechac jak przejade okolo nawet tylko 3 km bedzie odpalal normalnie jednak bez grzania swiec. Natomiast gdy zaraz po odpaleniu lub nawet jak juz chodzila na wolnych obrotach 10 minut nie odpali mi za diabli i dodam ze podczas prib odpalenia nie grzeje swiec.
Prosze o jakies podpowiedzi lub najlepiej moze ktos mial taki problem i rozwiazal go wydaje siebze chodzi o grzaniebswiec.
Swiece nowe jak ibsterownik zadnych kontrolek z awaria.
Auto o corsa 1.3 cdti z 2008 roku
--------------------
Dziekuje za pomoc
 
     
 Adam10 


Informacje
pomorskie

LPG: Tak
Klub: Omega Klub
Imię: Adam
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 07 Wrz 2017
Posty: 185
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 13 Marzec 2018, 19:33   
   Moje auto: Z12XEP


jest już wątek z identycznym problemem ;) poszukaj ;)
--------------------
https://www.facebook.com/omegairmscher/
  Prezentacja mojej Corsy: http://klubcorsa.pl/viewtopic.php?p=71015#71015
     
.::Pani Reklama::.

pisz smiało! reklama@klubcorsa.pl

Dołaczył : Dawno Temu
Posty : 5000
Skad : Z bazy danych





Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu  
Zasady Postowania Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

 
Jumpbox
Skocz do:  



   Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

   Projekt wykonany przez Kaszubski, dla klubcorsa.pl- wszelkie prawa zastrzeżone.
   Kopiowanie postanowień graficznych i elementów ze strony bez zgody administracji- zabronione.
   Partner: Forum Samochodowe