LPG: Nie
Imię: Bartek Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 12 Gru 2007 Posty: 1485 Skąd: Księstwo Poznańskie
Wysłany: 6 Maj 2009, 16:03 Aukcja na rzecz Flagi klubowej! Moje auto: Porshe 911
Witam serdecznie!
Po naszym majowym zlocie wszyscy wrócili do domu w wyśmienitych nastrojach! Tak oglądałem fotki i patrze czegoś tutaj brakuje! Odpowiedź brzmi Klubowa Flaga!
Wystawiamy Aukcję na Allegro! przedmiotem Aukcji jest Karta Rabatowa na kwotę 500zł - zakupy w sklepie www.klubmomo.pl
Karta wygląda tak:
Cała kwota z aukcji przeznaczona będzie na zakup flagi klubowej
LPG: Nie
Imię: Bartek Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 12 Gru 2007 Posty: 1485 Skąd: Księstwo Poznańskie
Wysłany: 6 Maj 2009, 19:45
Moje auto: Porshe 911
WOW!
dla zdobywcy dorzucam 4 wlepy i adres email nick@klubcorsa.pl oraz specjalną rangę na forum
ps: dla wszystkich ludzi biorących udział w aukcji będzie przewidziana niespodzianka
Robson7 [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 7 Maj 2009, 13:07
Ja nie skorzystam z takie super okazji bo już mam nie dawno zakupione fele wiec oddaje wam pole do popisu :P Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum