Wymiana żarowek w kokpicie w Corsie B
Autor Wiadomość
 Astonmartin
[Usunięty]

Informacje
Wysłany: 1 Wrzesień 2008, 14:57   Wymiana żarowek w kokpicie w Corsie B

Mam problem z podswietleniem kokpitu nie swieca 3 czesci w kokpicie a niewiem jak sie do nich dobrac.




//////
nie wstawiać mi takich wielkich klamotów na forum
pomniejszono obrazek - west
Ostatnio zmieniony przez dudu 4 Listopad 2008, 16:36, w całości zmieniany 2 razy  
 
     
 akitainu
[Usunięty]

Informacje
Wysłany: 1 Wrzesień 2008, 16:08   

Jak mnie pamiec nie myli caly robote masz opisana w dziale Download ;-)
 
     
 lukbud 
Luk "Tatra" Łoker



Informacje
opolskie

LPG: Nie
Klub: Astra Club
Pomógł: 17 razy
Wiek: 28
Dołączył: 09 Maj 2008
Posty: 607
Skąd: Ozimek / OPO
Wysłany: 1 Wrzesień 2008, 16:20   
   Moje auto: Opel Astra G


http://www.klubcorsa.pl/viewtopic.php?t=60 kiedyś było coś takiego na forum... nie wiem czy o to chodzi...
pozdro :!:

 
 
     
 Astonmartin
[Usunięty]

Informacje
Wysłany: 1 Wrzesień 2008, 16:33   

tak własnie to jest to dzieki wielkie
 
     
 dudu 
elektronika/audio pokrewne


Informacje
Imię: Łukasz
Pomógł: 29 razy
Wiek: 25
Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 1011
Skąd: Pleszew
Wysłany: 1 Wrzesień 2008, 17:41   
   Moje auto: Citroen C3 1.4 HDI


http://www.klubcorsa.pl/viewtopic.php?t=328
tu masz poradnik w pigułce czyli na forum............
niedługo zmodernizuje go by można było go lepiej oglądać.
 
 
     
 kaber
[Usunięty]

Informacje
Wysłany: 14 Październik 2008, 15:21   

Dudu masz ode mnie wielkie piwo ;) poradnik bardzo mi się dziś przydał. Jeszcze mam pytanie odnoścnie żarówki pod plastikiem na włączniku świteł awaryjnych. Jak ją wyciągnąć? Bo próbowałem, próbowałem, ale chyba kupię nowy włącznik, bo cały mechanizm jest banalnie prosto wymienić :P
 
     
 dudu 
elektronika/audio pokrewne


Informacje
Imię: Łukasz
Pomógł: 29 razy
Wiek: 25
Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 1011
Skąd: Pleszew
Wysłany: 14 Październik 2008, 17:44   
   Moje auto: Citroen C3 1.4 HDI


Właśnie też się męczyłem i doszedłem do wniosku, że jest ona na stałe. Po przepaleniu nie można jej wymienić. Trzeba kupić nowy włącznik awaryjnych ( jakieś 15 zł)
 
 
     
.::Pani Reklama::.

pisz œmiało! reklama@klubcorsa.pl

Dołaczył : Dawno Temu
Posty : 5000
Skad : Z bazy danych



Witaj! Użyj funkcji szukaj zanim założysz nowy temat




Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu  
Zasady Postowania Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

 
Jumpbox
Skocz do:  



   Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

   Projekt wykonany przez Kaszubski, dla klubcorsa.pl- wszelkie prawa zastrzeżone.
   Kopiowanie postanowień graficznych i elementów ze strony bez zgody administracji- zabronione.